Zelf samenstellen

Minimaal 6 personen

U kunt uw lunch of koud/warm buffet natuurlijk
altijd zelf samenstellen (of uitbreiden) met de volgende overheerlijke
zelfgemaakte gerechten:

Versgebakken wit of bruin breekbrood
met diverse soorten boter,
of
wit breekbrood gevuld met
gedroogde tomaten, olijven en pesto
en diverse soorten boter (min. 10 personen)



Aardappelsalade 
Aardappelgratin
Pastasalade met salami en zoetzuur
Pastasalade met tonijn 
Piperade (groenteschotel met zoete ui, ei en paprika)
Rijstsalade met mozzarella en basilicumdressing
 


Om van te Smullen

Broccolitaart met ham
Champignonkaastaart met spekjes
Gehakttaart met uien en champignons
Kip-champignontaart
Pastataart met prei en kalkoen
Spinazietaart (met zalm of met roquefort)
Tomatentaart met salami en mozzarella



Funghi-Porciniragout met mini ragoutbakjes
Kippenpastei 
Paprikamousse met gerookte zalm
Verschillende soorten echte boerenkaas



Speciaal Lekker

Ham gemarineerd in honing en mosterd geserveerd met Cumberland saus
Pestokip met salsa
Kalkoenfilet in pittige pindasaus
Twee garnalenkebabs
Tartaar van gerookte en rauwe zalm
Procureur met tomaten-olijvensaus
Kalfsragout met ragoutbakjes



Stoofschotel

Bourgondische rundvleesschotel
Kip in rode wijnsaus



Groen is Goed

Frisse groene salade van het seizoen rijk gevuld
met zelfgemaakte vinaigrette
Verse fruitsalade



Waldorf Salade met kip, mandarijn en walnoten
Ceasar Salade met kappertjes, parmezaanse kaas en ansjovis



Vruchtbaar Einde

Sinasmisu
Knapperig appelrondje met port saus
Aardbeienbavarois
Limoenbavarois
Kersenroomtaart
Aardbeien-rabarbertaart
Citroen schuimtaart


Kaasplankje

Royaal gevuld met tenminste 5 soorten kaas.
Geserveerd met stokbrood, roggebrood, toastjes en roomboter