Zelf samenstellen
Minimaal 6 personen
U kunt uw lunch of koud/warm buffet natuurlijk
altijd zelf samenstellen (of uitbreiden) met de volgende overheerlijke
zelfgemaakte gerechten:
Versgebakken wit of bruin breekbrood
met diverse soorten boter,
of
wit breekbrood gevuld met
gedroogde tomaten, olijven en pesto
en diverse soorten boter (min. 10 personen)
Aardappelsalade
Aardappelgratin
Pastasalade met salami en zoetzuur
Pastasalade met tonijn
Piperade (groenteschotel met zoete ui, ei en paprika)
Rijstsalade met mozzarella en basilicumdressing
Om van te Smullen
Broccolitaart met ham
Champignonkaastaart met spekjes
Gehakttaart met uien en champignons
Kip-champignontaart
Pastataart met prei en kalkoen
Spinazietaart (met zalm of met roquefort)
Tomatentaart met salami en mozzarella
Funghi-Porciniragout met mini ragoutbakjes
Kippenpastei
Paprikamousse met gerookte zalm
Verschillende soorten echte boerenkaas
Speciaal Lekker
Ham gemarineerd in honing en mosterd geserveerd met Cumberland saus
Pestokip met salsa
Kalkoenfilet in pittige pindasaus
Twee garnalenkebabs
Tartaar van gerookte en rauwe zalm
Procureur met tomaten-olijvensaus
Kalfsragout met ragoutbakjes
Stoofschotel
Bourgondische rundvleesschotel
Kip in rode wijnsaus
Groen is Goed
Frisse groene salade van het seizoen rijk gevuld
met zelfgemaakte vinaigrette
Verse fruitsalade
Waldorf Salade met kip, mandarijn en walnoten
Ceasar Salade met kappertjes, parmezaanse kaas en ansjovis
Vruchtbaar Einde
Sinasmisu
Knapperig appelrondje met port saus
Aardbeienbavarois
Limoenbavarois
Kersenroomtaart
Aardbeien-rabarbertaart
Citroen schuimtaart
Kaasplankje
Royaal gevuld met tenminste 5 soorten kaas.
Geserveerd met stokbrood, roggebrood, toastjes en roomboter
U kunt uw lunch of koud/warm buffet natuurlijk
altijd zelf samenstellen (of uitbreiden) met de volgende overheerlijke
zelfgemaakte gerechten:
Versgebakken wit of bruin breekbrood
met diverse soorten boter,
of
wit breekbrood gevuld met
gedroogde tomaten, olijven en pesto
en diverse soorten boter (min. 10 personen)
Aardappelsalade
Aardappelgratin
Pastasalade met salami en zoetzuur
Pastasalade met tonijn
Piperade (groenteschotel met zoete ui, ei en paprika)
Rijstsalade met mozzarella en basilicumdressing
Om van te Smullen
Broccolitaart met ham
Champignonkaastaart met spekjes
Gehakttaart met uien en champignons
Kip-champignontaart
Pastataart met prei en kalkoen
Spinazietaart (met zalm of met roquefort)
Tomatentaart met salami en mozzarella
Funghi-Porciniragout met mini ragoutbakjes
Kippenpastei
Paprikamousse met gerookte zalm
Verschillende soorten echte boerenkaas
Speciaal Lekker
Ham gemarineerd in honing en mosterd geserveerd met Cumberland saus
Pestokip met salsa
Kalkoenfilet in pittige pindasaus
Twee garnalenkebabs
Tartaar van gerookte en rauwe zalm
Procureur met tomaten-olijvensaus
Kalfsragout met ragoutbakjes
Stoofschotel
Bourgondische rundvleesschotel
Kip in rode wijnsaus
Groen is Goed
Frisse groene salade van het seizoen rijk gevuld
met zelfgemaakte vinaigrette
Verse fruitsalade
Waldorf Salade met kip, mandarijn en walnoten
Ceasar Salade met kappertjes, parmezaanse kaas en ansjovis
Vruchtbaar Einde
Sinasmisu
Knapperig appelrondje met port saus
Aardbeienbavarois
Limoenbavarois
Kersenroomtaart
Aardbeien-rabarbertaart
Citroen schuimtaart
Kaasplankje
Royaal gevuld met tenminste 5 soorten kaas.
Geserveerd met stokbrood, roggebrood, toastjes en roomboter