Zelf samenstellen

Minimaal 6 personen

U kunt uw lunch of koud/warm buffet natuurlijk
altijd zelf samenstellen (of uitbreiden) met de volgende overheerlijke
zelfgemaakte gerechten:

Versgebakken wit of bruin breekbrood
met diverse soorten boter,
of
wit breekbrood gevuld met
gedroogde tomaten, olijven en pesto
en diverse soorten boter (min. 10 personen)

€ 1.75 per persoon

Aardappelsalade 
Aardappelgratin
Pastasalade met salami en zoetzuur
Pastasalade met tonijn 
Piperade (groenteschotel met zoete ui, ei en paprika)
Rijstsalade met mozzarella en basilicumdressing
 
€ 2.40 per persoon per gerecht

Om van te Smullen

Broccolitaart met ham
Champignonkaastaart met spekjes
Gehakttaart met uien en champignons
Kip-champignontaart
Pastataart met prei en kalkoen
Spinazietaart (met zalm of met roquefort)
Tomatentaart met salami en mozzarella

€ 2.25 per persoon per taart voor 8 personen

Funghi-Porciniragout met mini ragoutbakjes
Kippenpastei 
Paprikamousse met gerookte zalm
Verschillende soorten echte boerenkaas

€ 3.25 per persoon per gerecht

Speciaal Lekker

Ham gemarineerd in honing en mosterd geserveerd met Cumberland saus
Pestokip met salsa
Kalkoenfilet in pittige pindasaus
Twee garnalenkebabs
Tartaar van gerookte en rauwe zalm
Procureur met tomaten-olijvensaus
Kalfsragout met ragoutbakjes

€ 6.25 per persoon per gerecht

Stoofschotel

Bourgondische rundvleesschotel
Kip in rode wijnsaus

€ 9.50 per persoon per gerecht

Groen is Goed

Frisse groene salade van het seizoen rijk gevuld
met zelfgemaakte vinaigrette
Verse fruitsalade

€ 3.00 per persoon per gerecht

Waldorf Salade met kip, mandarijn en walnoten
Ceasar Salade met kappertjes, parmezaanse kaas en ansjovis

€ 4.00 per persoon per gerecht

Vruchtbaar Einde

Sinasmisu
Knapperig appelrondje met port saus
Aardbeienbavarois
Limoenbavarois
Kersenroomtaart
Aardbeien-rabarbertaart
Citroen schuimtaart

€ 2.75 per persoon per gerecht

Kaasplankje

Royaal gevuld met tenminste 5 soorten kaas.
Geserveerd met stokbrood, roggebrood, toastjes en roomboter

€ 8.00 per persoon