Vlees noch vis

Een vegetarische selectie

Om van te Smullen

Versgebakken wit of bruin breekbrood
met diverse soorten boter, of
wit breekbrood gevuld met
gedroogde tomaten, olijven en pesto
en diverse soorten boter (min. 10 personen)



Aardappelsalade
Aardappeltortilla
Piperade (groenteschotel met zoete ui, ei en paprika)
Rijstsalade met mozarella en basilicumdressing



Champignonkaastaart
Spinazietaart met Roquefort
Tomatentaart met mozzarella
Courgettetaart met parmezaanse kaas


Geroosterd brood met funghi-porciniragout
Pastei met gemengde paddestoelen
Taart met geitenkaas en gekonfijte uien
Verschillende soorten echte boerenkaas



Bijzonder

Courgette met geitenkaas en rucola
"Roast" van noten, artisjokken en kastanjes
Spinazie-Fetapastei (minimaal 6 personen)




Groen is Goed

Frisse groene salade van het seizoen rijk gevuld en
met zelfgemaakte vinaigrette
Tomatensalade met sjalotjes, citroenmayonaise en balsamico
Salade van kikkererwten met gekruide citroensaus


Heerlijke Hapjes
(vanaf 15 porties per soort)

Dadel gedrenkt in port met roquefortmousse
Gegrild stokbrood met kaas en basilicum
Geitenkaas-tijm-honingtaartje
Gevulde abrikoos met kaas en noten
Gevuld eitje
Komkommer-avocadorondje
Roqueforthapje verpakt in bladerdeeg



Parmezaanse walnootwafel
Kletzenbrood met roquefortmousse en
armagnac



U kunt natuurlijk ook zelf kiezen
uit ons uitgebreide gamma van de Afternoon Tea,
Lunches en Diners, Buffetten,
Borrelhapjes en Zelf samenstellen